06-52500157 info@wisselkom.nl

Over Wisselkom Belastingadviseurs

Bergen op Zoom

Wisselkom Belastingadviseurs helpt ondernemers, administratie- en accountantskantoren, en particulieren met het oplossen van grote en kleine fiscale vraagstukken. Zo min mogelijk last hebben van de belastingdienst en zo min mogelijk belasting betalen; dat is wat wij voor u willen bewerkstelligen. Dit bereiken wij door doordacht maar daadkrachtig te handelen, helder te communiceren en u optimaal te adviseren en te begeleiden.

Maak kennis met Wisselkom Belastingadviseurs
Wisselkom Belastingadviseurs is in 2013 opgericht. Met 40 jaar ervaring in het vak aan zowel de kant van de Belastingdienst als aan de kant van het bedrijfsleven kent Gidy Jansen (zie foto)

Gidy Jansen

als geen ander beide zijden van de tafel. Door deze uitgebreide expertise treft u in Wisselkom Belastingadviseurs een Meester in fiscaal maatwerk.

Voor meer informatie klik hier voor het LinkedIn profiel van Gidy Jansen.

Betrokken aanpak
Wisselkom Belastingadviseurs verdiept zich in uw wensen en toekomstplannen door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen. Door onze betrokken aanpak leert u ons en wij u en uw onderneming kennen. Goed persoonlijk contact is wat ons betreft de basis van iedere samenwerking. Uiteindelijk zal deze samenwerking voor u resulteren in minder zorgen en meer resultaat!

Samen sterker
Samen kun je meer dan in je eentje. Wisselkom Belastingadviseurs volgt de fiscale ontwikkelingen op de voet en besteedt veel aandacht aan kennisvermeerdering. Mochten we onverhoopt bepaalde kennis niet in huis hebben dan kan en zal Wisselkom Belastingadviseurs een beroep doen op een groot netwerk van specialisten waaronder juristen, accountants, administratiekantoren en (internationale) belastingadviseurs. Uw belang is ten slotte ons belang.

Transparante kosten
Bij Wisselkom Belastingadviseurs krijgt u veel waar voor uw geld: u bent verzekerd van een kwalitatieve dienstverlening, professionele fiscale begeleiding en optimale ondersteuning. Onze tarieven zijn concurrerend, maar zeker niet het allerlaagst. Uiteindelijk draait het om het resultaat. Gaat u voor minder zorgen en meer resultaat?
Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons.