06-52500157 info@wisselkom.nl

Over Wisselkom Belastingadviseurs

Bergen op Zoom

Wisselkom Belastingadviseurs helpt ondernemers, administratie- en accountantskantoren, en particulieren met het oplossen van grote en kleine fiscale vraagstukken. Zo min mogelijk last hebben van de Belastingdienst en zo min mogelijk belastingen heffingen betalen; dat is wat ik voor je wil bewerkstelligen. Dit bereik ik door doordacht maar daadkrachtig te handelen, helder te communiceren en je optimaal te adviseren en te begeleiden.

Maak kennis met Wisselkom Belastingadviseurs
Wisselkom Belastingadviseurs is in 2013 opgericht. Met ruim 45 jaar ervaring in het vak aan zowel de kant van de Belastingdienst als aan de kant van het bedrijfsleven kent Gidy Jansen (zie foto) als geen ander beide zijden van de onderhandelingstafel. Door deze uitgebreide expertise tref je in Wisselkom Belastingadviseurs een “Meester in Fiscaal Maatwerk”. 

Gidy Jansen 

 

 

 

 

Voor meer informatie klik hier voor het LinkedIn profiel van Gidy Jansen.

 

Betrokken aanpak
Wisselkom Belastingadviseurs verdiept zich in jouw wensen en toekomstplannen door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen. Door mijn betrokken aanpak leer je mij en ik jou en je onderneming kennen. Goed persoonlijk contact is wat mij betreft de basis van iedere samenwerking. Uiteindelijk zal deze samenwerking voor jou resulteren in minder zorgen en meer resultaat!

Samen sterker
Samen kun je meer dan in je eentje. Wisselkom Belastingadviseurs volgt de fiscale ontwikkelingen op de voet en besteedt veel aandacht aan kennisvermeerdering. Mocht ik onverhoopt bepaalde kennis niet in huis hebben, dan kan en zal ik een beroep kunnen doen op een groot netwerk van specialisten, waaronder juristen, accountants, administratiekantoren, notarissen en (internationale) belastingadviseurs. Jouw belang is ten slotte ook mijn belang.

Transparante kosten
Bij Wisselkom Belastingadviseurs krijg je veel waar voor je geld: je bent verzekerd van een kwalitatieve dienstverlening, professionele fiscale begeleiding en optimale ondersteuning. Mijn tarieven zijn concurrerend, maar ook weer niet de allerlaagste. Uiteindelijk draait het om het resultaat.
Ga je voor minder zorgen en meer resultaat? Maak dan vrijblijvend een afspraak met mij.